Menu

 

CNC – Ställare

för dag & nattskift.

 

Vi söker för omgående anställning två kvalificerade CNC-ställare till vår svarvavdelning. Tjänsten erbjuder arbete i moderna maskiner med stora möjligheter för utveckling tillsammans med ett trevligt team i fräscha lokaler.

FIG Metall växer och investerar kontinuerligt i nya maskiner för att bibehålla en modern maskinpark. Vår maskinpark inom svarvning består bl.a. av Mazak, Citizen, Nakamura och Miyano. All erfarenhet av dessa märken är extra meriterande.    

 

Din profil

Teknisk inriktad utbildning i grunden
Hög kvalitetskänsla
Erfarenhet i styrsystemet Mazatrol är meriterande
God datorvana
Du behärskar svenska i tal och skrift

Vi värdesätter ansvarstagande och att du löpande hittar motivation och utveckling i ditt arbete. Har du detta samt en härlig personlighet så kommer du trivas och vara ett välkommet tillskott till vårt team.  

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ställa, programmera och köra CNC-svarvar.
Vi söker en ställare dagtid och en till nattskiftet

 

Kort om oss

FIG Metall AB är ett tillverkande företag med start år 1937 och är sedan 2005 ett helägt dotterbolag till SWEMIX AB i Gnosjö. Vi har ett 40-tal anställda medarbetare och omsätter ca.60 milj. Företaget har bred kunskap inom skärande bearbetning svarvning, fräsning, trådgnistning, varmpressning, komponentmontering samt verktygstillverkning och konstruktion.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

För ansökan och mer information om tjänsten kontakta

Jörgen Virtanen
Tel : 0370-33 22 40
Mail: jorgen.virtanen@figmetall.se